Spørgeundersøgelse om delebilsordning på Ærø med elbiler

>>> Klik her for at deltage i undersøgelsen

Med projektet ”Ø-power” planlægges det at etablere en grøn delebilsordning på Ærø baseret på elbiler. Projektet har allerede fået tilsagn om økonomisk støtte fra LAG og Ærøfonden.

Projektet er et lokalt initiativ, som har til formål at etablere et grønt netværk med elbiler, der dels kan benyttes af ærøboere til kørsel på Ærø og/eller til længere ture af øen, og dels af besøgende på Ærø, som ikke selv har bil med.

Delebilerne vil være rene elbiler men med plads og rækkevidde til at kunne køre længere ture med god komfort og få ladestop.

Delebilerne vil som udgangspunkt kunne hentes/afleveres centralt i hhv. Marstal, Ærøskøbing og Søby (eller andre steder, hvis der er behov for dette), hvor der vil være allokeret faste parkeringspladser med ladestandere til bilerne.

Prisen for brug af bilerne vil skulle afspejles i kørselsbehovet og hvornår på året der køres. Det planlægges således, at man enten kan betale per tur eller tegne et abonnement med et fast antal ”køretimer” per måned. Er der interesse for det, kan en mulighed også være et fælles ejerskab til bilerne gennem køb af anparter, tilsvarende vindmøllerne på Ærø.

Ved at svare på dette spørgeskema hjælper du projektet med at klarlægge, hvad behovet er for en delebilsordning på Ærø, og kan samtidigt bidrage til, hvordan sådan en ordning bedst kan tilrettelægges så du også selv kan få mest ud af den.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *